23 თებერვალი 2019,   05:54
ვრცლად
მოძებნე გადაცემის ჩანაწერი
ტრიუფელი და საშობაო ნამცხვარი - 01.01.2017
  გადაცემის შესახებ

ცნობილი შეფ-მზარეულის, თეკუნა გაჩეჩილაძის გასტრონომიული მასტერკლასები.

კულინარიული გადაცემა, სადაც თეკუნამ გაგვიმხილა უამრავი პროფესიული საიდუმლო და გვასწავლა, როგორ მოვამზადოთ რესტორნის ხარისხის კერძები ჩვენი სახლის სამზარეულოში - მარტივი, სასარგებლო და, რაც მთავარია, გემრიელი.


გადაცემის ავტორი და წამყვანი თეკუნა გაჩეჩილაძე, არის პირველი ქართველი, საერთაშორისოდ აღიარებული შეფ-მზარეული, რომელმაც გაათანამედროვა ქართული სუფრა და შექმნა ე.წ. “ქართული ფიუჟენი” ( Georgian Fusion). მსოფლიოში ავტორიტეტულმა გასტრონომიულმა გამოცემებმა, იგი “ქართული ფიუჟენის დედოფლად” აიღიარა.


მან რესტორატორობა საქართველოში ერთ-ერთ პრესტიჟულ პროფესიად აქცია და დაარსა პირველი კულინარიული სკოლა.

შემოგვიერთდით Facebook-ზე 

    გადაცემები
< ყველა გადაცემა